Frida Åsbergs Blogg

Säljes: 2st Gammaray Biljetter Stockholmsspelning April 2013

Publicerad 2013-02-22 15:20:06 i Allmänt,

HEY! NÅGON som är sugen eller känner någon som vill köpa TVÅ GAMMARAY BILJETTER till deras spelning Stockholm i April?!!!
Vi betalade 400:-/st för dem men SÄLJER DEM FÖR 300:-/st! 
RING eller SMSA på  073-0809130 för mer information!

! ! ! FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER ! ! !
 

17/2

Publicerad 2013-02-17 15:22:53 i Allmänt,

Idag står chilla, plocka upp alla kläder från golvet och slänga det som är använt i tvätt. Sen kl 18-22 är det tvättstugan. Innan det... chilla ^^

Longing for payday

Publicerad 2013-02-16 16:28:50 i Allmänt,

Var på Army Shopen i Umeå igår och kollade på lite kläder medan katten var hos veterinären och blev kastrerad.
Hittade ett par Vintage paratrooper-byxor som jag inte hann prova men som de la undan åt mig så jag kommer troligtvis köpa dem senare.
Hittade även nån Holländsk camo-skjorta med Hollands flagga på båda axlarna, den är ju begagnad så den var tydligen "på rökt" i XD åzum..
Ska även köpa tre-fyra par linnen och ett par kängor senare ^^
 
Innan det så var jag på Lindex (efter att ha snurrat runt 10-20 varv på stan för att jag va blind och såg inte deras OBVIOUS skylt MITT på stan!!) där var jag inte och fick hjälp av en söt praktikant och en trevlig hjälpsam expedit för att hitta en bh som passade mig, då de som jobbade på Lindex på Strömpilen var helt värdelösa... Jag hade tur. Jag hittade en bh som satt bra och såg helt okej ut - OCH - mitt ilandsproblem är numera ÖVER! (att brösten typ faller ur bhn efter att man haft den på sig nån timme -.-)
 
Jag lämnade tillbaks andra bhn och förlängningarna då jag skulle byta till den Bra bhn i kassan och Fick faktiskt tillbaks 30kr för att det var 20% rabatt på bharna där igår! (Jag bah Wiiiih)
 
Så åkte hem nöjt och med en kastrerad katt :P

13/100 Avklarade!

Publicerad 2013-02-16 16:09:42 i Allmänt,

Tja!
Jag tänkte komma med en uppdatering (och lite filmtips för er kanske) av mitt nyårslöfte: Att se på minst 100 filmer under 2013!
 
Så här ser det ut hitills...
 

1.       Sjätte Sinnet

2.       Maffiabröder

3.       Det regnar köttbullar

4.       Systrar i jeans

5.       The Hobbit

6.       Spirit: Hästen från vildmarken

7.       The Hills Have Eyes

8.       The Amithyville Horror

9.       Bill & Ted’s Excellent Adventures 1

10.   Bill & Ted’s Excellent Adventures 2

11.   Ninth Company

12.   Örnnästet

13.   The Running Man

Jag känner mig värdelös - helt enkelt...

Publicerad 2013-02-01 01:04:11 i Allmänt,

Jag mår inte bra.
Jag mår bättre nu än vad jag gjorde förr.
Det är tack vare min pojkvän som har stöttat mig genom skiten och som har funnits där när jag har brutit ihop.
Jag får fortfarande känslorna av att jag vill skära mig i armarna, eller någonstans. Men jag låter bli för att jag vill inte göra Honom besviken.
Jag älskar honom, över allt annat.
Men när han säger saker som "Du klagar hela tiden på hur tråkigt det är att sitta fast hemma med mig men så fort jag är borta så är allt skitbra, alla är underbara och allt är underbart och bra. Jag kan lika gärna hålla mig borta!" ...
Då tar det emot... ganska ordentligt...
Jag vill gråta men känner mig mest patetisk om jag gör det. Även om ingen är här som kan se mig. Men jag är en patetisk människa i mellanåt. Ibland behöver man kanske känns sig patetisk. Jag vet inte, det är en känsla jag får... att man kanske måste känna sig värdelös ibland..
 
Jag bara babblar, ingen som läser den här skiten i alla fall.. men ha så kul med era liv, ha en fortsatt trevlig kväll/natt så ska jag lägga mig i sängen och bara ägna tankarna till vad jag gör för fel konstant...

Jag förstår inte varför...

Publicerad 2013-02-01 00:58:05 i Allmänt,

Varför ska han alltid överreagera och ta illa upp så fort jag har trevlig eller bara gör något med en vän eller två, kanske fler då han inte är med? Varför tar han det som personlig kritik då jag skriver ut att jag har haft det trevligt med någon annan som inte är Han? Varför ska han alltid sätta sig i den positionen då han tror och tycker att han kan lika gärna hålla sig borta för att allt tydligen är så mycket bättre när han inte är med?
 
Varför Varför Varför Varför Varför VARFÖR ? ? ?
 
Problemt är att han förstår inte. Oavsett hur mycket han än vill och försöker förstå...
 
Jag har en grov social hunger som jag måste att mätta. Annars mår jag dåligt.
Jag har ett bekräftelsebehov som jag måste underlätta på något sätt för att antingen känna mig omtyckt eller behövd.
Dock så har bekräftelsebehovet blivit lättare. Nu när jag har någon som älskar mig för den jag är.
Men jag behöver fortfarande träffa andra människor som jag kan umgås med. Dessa människor kallas för vänner, eller bekanta.
Han känner till allt detta.
Han kan bara inte acceptera att jag behöver fler sociala människor i mitt liv än bara Honom.

Om

Min profilbild

Frida "Frideli"

Bosatt i en byhåla utanför Umeå centrum, bor med två katter och pojkvän i en 84 kvadratmeters lägenhet. Med vänner i både utlandet och Sverige som står mig så nära så tar jag mig genom dagen. Jag jobbar på mina personliga problem och svårigheter som ex. mitt temperament, eventuella dyslexi och mitt dåliga minne. Jag fotograferar, Instagrammar och Facebookar och allt där emellan Blocket:ar, eller vad ni vill kalladet, för att hitta en mysig medryttarhäst i vårat vackra Norrland! Välkommen till min sida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela