Frida Åsbergs Blogg

Mela

Publicerad 2013-05-16 11:13:55 i Allmänt,

Efter den långa period med kiss i sängar, bajs i sängar, på mattor, på golv, i gästrum, hall, sovrum, kök osv... Så med en enkel, improviserad hemmagjord "kattlåda", gjord av våran gamla resebur och lite pappkartong inlindat i maskeringstejp... så har hon ÄNTLIGEN slutat!!!

Dock så fick jag mig en tanke ställare idag, för det ringde en kvinna, tror hon hette Felicia, som var intresserad av Mela, då vi fortfarande har annonsen ute på Blocket...
Jag kände mig dum som sa att vi troligtvis kommer behålla henne nu när problemet är borta... Efter kastreringen får vi se hur hon blir, blir hon till det bättre, så stannar hon! blir hon på något vis sämre... Ja, då skulle jag behövt kontakta den här trevliga kvinnan igen.

Synd bara att hon ringde skyddat nummer och att mitt minne inte ville komma ihåg hennes fulla namn >.<'
Och varför sa jag inte "Men skulle vi ändra oss så är du välkommen åter?"... -.- jag känner mig en aning dum, men kan skylla på att jag aldrig sålt en familjemedlem förut....

Om

Min profilbild

Frida "Frideli"

Bosatt i en byhåla utanför Umeå centrum, bor med två katter och pojkvän i en 84 kvadratmeters lägenhet. Med vänner i både utlandet och Sverige som står mig så nära så tar jag mig genom dagen. Jag jobbar på mina personliga problem och svårigheter som ex. mitt temperament, eventuella dyslexi och mitt dåliga minne. Jag fotograferar, Instagrammar och Facebookar och allt där emellan Blocket:ar, eller vad ni vill kalladet, för att hitta en mysig medryttarhäst i vårat vackra Norrland! Välkommen till min sida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela