Frida Åsbergs Blogg

Call of Duty: Black Ops 2!!

Publicerad 2012-11-29 21:47:00 i Allmänt, Gamer, MoneyMonkey,

Här har vi ett litet julklapps tips!
Om du har en pojkvän, kompis, bror, kusin eller känner någon som tycker om att spela COD, CS eller andra skjut och slakt spel så är det här ett ganska lockande tips på julklapp till den här personen ;)
 
Jag personligen skulle kunna köpa det här till min bror, då han brukar spela mycket COD och andra sjuktarspel. Själv är jag inte så duktig men skulle kunna tänka mig att prova nya Call of Duty Black Ops 2 :)
 

Bästa julklappen = Call of duty: Black Ops 2

-

Publicerad 2012-11-29 21:39:00 i Allmänt,

Ursäkta för dålig uppdatering, har liksom inte haft någon dator de senaste två månaderna, bara telefon. Men det problemet jobbar pappa och brorsan på att lösa. De ska leta på en ny dator åt mig så jag kan fixa skolan i Januari och kunna spela utan buggar och lagg. Tack pappa och Stoffe.
 
Tills dess lånar jag pojkvännens dator.

Hej hopp

Publicerad 2012-11-08 16:16:36 i

Ursäkta död dålig uppdatering, men har typ ingen dator sen jag lämnade tillbaka skolans macdator. Så nu har jag ny telefon I alla fall, Så nu har jag Blogg.se appen åtmintone. Ska kanske då en ny dator I julklapp av pappa.. men det är inte helt säkert heller.

Om

Min profilbild

Frida "Frideli"

Bosatt i en byhåla utanför Umeå centrum, bor med två katter och pojkvän i en 84 kvadratmeters lägenhet. Med vänner i både utlandet och Sverige som står mig så nära så tar jag mig genom dagen. Jag jobbar på mina personliga problem och svårigheter som ex. mitt temperament, eventuella dyslexi och mitt dåliga minne. Jag fotograferar, Instagrammar och Facebookar och allt där emellan Blocket:ar, eller vad ni vill kalladet, för att hitta en mysig medryttarhäst i vårat vackra Norrland! Välkommen till min sida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela