Frida Åsbergs Blogg

Chillat.

Publicerad 2012-10-30 14:54:12 i Allmänt,

Tjenixen!
Igår var jag ute i Näs hela dagen, körde några matcher på LoL med Sofia och Lina.
Och idag är jag kvar ute i Näs. Jag ska snart åka hem och vänta in Jonny som kommer med pengar för att jag varit barnvakt. Sen ska jag vänta på att mamma kommer hem och laga mat, så ska jag äta kvällsmat med henne och Johan, troligtvis, och sen åka till Gävle.
Har inte varit hos mina katter på hela helgen. Planerat så skulle jag egentligen åkt dit igår. Planerat så skulle jag egentligen följa med Roxy till tatueran idag. Men jag försov mig :P
 
Jo! Glömde nästan nämna att jag färgade håret igår :) Svart, som vanligt.
Förresten så kan jag ju berätta lite roligta grejer..
 
I förrgår när jag var barnvakt höll jag på att riva upp halsen och sätta i halsen på grund av ett lagerblad som jag inte såg i maten.
Och igår höll jag på att svimma i duschen för att det blev som en bastu i badrummet på grund av ångan. Va nära på att kolapsa xD
 
aja, ska ut och röka nu och sen va lite social nu med familjen Andersson ;)
Hörs!
 

Shot, Shot,

Publicerad 2012-10-28 14:59:35 i Allmänt,

Igår (Lördag) var jag på Racken tillsammans med Stoffe, Roxy, Simon, Tony, Fia, Vicky och Lollo.
Sen träffade vi också Danne, Adam, Oscar och Höglander.
Vi hade det jätte trevligt tills dem stängde!
Jag drack en Sourz drink, en Baccardi drink, en Tequila shot, en Alian shot och typ 6 starköl. Jag blev glad, full och glad ;P Fast inte tillräckligt full som jag hade hoppats på ;)
Var inte hemma förän halv 4, frusen och kall, kröp ner under en varm filt under mitt varma täcke.
 
Idag är jag barnvakt!
Och nu är det bara 5 dagar kvar!! ^^
 
Jag och Albin säger hej då för nu!

Jag vill stänga in mig i min bubbla.

Publicerad 2012-10-26 15:58:14 i Allmänt,

Jag misstänker att jag är inne i en låg period där allt känns fel, jobbigt och svårt. Det känns som att man har 1000 grejer man måste fixa innan nästa fredan och det känns som att det fattas tid...
 
Happy Halloween you poor pieces of bad jokes!

2 nätter, then you'll never see me again.

Publicerad 2012-10-26 03:04:15 i Allmänt,

I två år har jag haft extrema problem och konflikter med en person i mitt liv, en person som stått mig nära under HELA mitt liv. Men alla konflikter började poffa upp en efter en för 10, snart 11 år sedan. Den här personen började betyda mindre och mindre för mig i mina ögon från första "poffet".
Tänk att en ända händelse kan förändra en människas liv TOTALT. Det är nästan ofattbart.
 
Jag hade förhoppningar om den här personen. Efter alla chanser jag givit den. Efter allt tålamod jag har haft om den här människan. Efter allt jag varit tvungen att gå genom på grund av det den här människan orsakat mig och mitt liv. Jag kan inte riktigt påstå att denna person förstört mitt liv, för tack vare all skit jag gått genom så krävs det mycket för att bräcka mig nu. Jag är starkare än många tror. Jag har lärt mig att istället för att acceptera att bli illa behandlad och icke respekterad så hugger jag tillbaks, trots medveten om konsekvenserna. Jag vägrar kuva mig mer.
 
Imorgon slipper du mig och då kan du ju bara räkna sekunderna för att stanken från mig ska släppa luften du andas in i dina stackars lungor. Du får mig att känna mig som en börda, en vägkona mitt i din väg där du försöker ta dig fram för att din vardag ska bli perfekt.
 
I värsta fall träffas vi en, två möjligtvis tre gånger till.
Men jag ber dig, behåll dina åsikter för dig själv och sy igen kärften med björntråd, åtminstone när jag är i närheten.
Tack.

Var är alla kommentarer???

Publicerad 2012-10-26 01:11:59 i Allmänt,

Ni som läser min blogg, har ni verkligen ingenting att tillägga? säga till om? komma med feedback eller förslag? Jag ser ju på Översikten att några fina människor där ute läser min blogg.. Men det känns smått meningslöst att försöka gissa sig till vad ni vill läsa om när jag inte får någon feedback alls.
 
Är ni hederliga läsare eller inte?
Efter varje inläggs slut så finns det en länk som ligger centralt precis under inläggets nedre kant, den länken heter "Kommentarer" och är skriven i fet text. Vill ni vara gulliga mot mig, klicka på den och skriva något som ni sen väljer att skicka som en kommentar till blogginlägget? Vore guld värt.
Tack.
 

HISS or DISS?

Publicerad 2012-10-25 02:55:05 i Allmänt,

Jag har suttit och Googlat lite så här lagomt mitt i natten. Och dessutom argumenterat lite med pojkvännen, fast det var inte mycket till argumentation. Ämnet i det stora hela var: Aromatkrydda!
 
Visste ni att för några år sedan sas det att Aromat var beroendeframkallande? Jag kanske var 15 när folk sa det på nyheterna, det stod i tidningen osv. Det var en myt, och jag trodde på det fram tills jag fick reda på att det inte var sant, alltså tills ikväll xD
 
Hur som, så innehåller Aromatkrydda bland annat Natriumgluttamat, vilket kan framkalla torrhosta, astma och allergier. Så därför rekomenderas det att man tänker ett steg längre innan man dränker sin hårdbrödmacka eller sina popcorn i Aromat.
 
Själv är jag så barnsligt förtjust i Aromat på mina popcorn, det smakar inte mycket annars tycker jag.
 
Men vad tycker NI? KOMMENTERA ERA ÅSIKTER!!! ^^
 

Oro

Publicerad 2012-10-22 14:17:42 i Allmänt,

Ibland bekymrar jag mig för mycket. Men nu när jag har ansvaret för två små liv så vill jag kunna ge dem det bästa. Allt för deras välmående.

Fågelfara

Publicerad 2012-10-22 13:14:03 i Allmänt,

Jag räddade en fågel idag.

På något vis måste den ha flygit in genom den lilla springa som står öppen i köksfönstret, själva fönstret är uppställt och springan va på typ fem centimeter. Men hur som helst så fick Mela tag på den stackars fågeln och vägrade släppa den. Så bar ut Mela på balkongen och fick bända upp hennes käft för att hon skulle släppa fågeln. Sen ramlade den ner mellan golvet och räcket, så för en stund sen när jag var ut och rökte kollade jag på balkongen under och på marken nedanför, såg ingen fågel. Så vi hoppas satt den stackaren klarade sig utan större skador och lyckades flyga iväg eller sätta sig i säkerhet.

Vad är det md mig och rädda hjälplösa djur?
 

Mela & Baloo.

Publicerad 2012-10-21 19:38:00 i Allmänt,

Idag blev beslutet klappat och klart!
Jag ska åka tillbaks till Umeå med mina grejer och katterna om två veckor.
Jag åker med Simons föräldrar och för att Baloo ska kunna ta det lugnt under de timmar vi ska resa så ska jag köpa Feliway spray,
 
Spray med Feliway. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway®en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö.
 

Spray med Feliway. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway® en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö. Feliway® används för att hjälpa och lugna katten, då katten försöker klara av utmanande situationer, och/eller förebygga eller minska den stress som katten känner i samband med en förändring i dess miljö.

Feliway finns i två olika beredningsformer: som en spray och som en elektrisk doftavgivare som du sätter i kontaktuttaget. Formerna kan användas tillsammans.

Feliway kan användas efter att veterinären har uteslutit fysiologiska orsaker till kattens problem. Doaftavgivaren kan användas vid urinmarkering, flerkatts hushåll, vid vertikala klösningar på möbler, där även felispray kan sprayas direkt på området där katten klöser & markerar urin. Feliway kan även användas vid förändringar i kattens miljö, då helst skall man introducera feliway några veckor innan förändringen. Kombinera gärna spray med doftavgivare för bättre resultat. Sprayen kan användas för att lugna katter vid transport för att vänja/träna katten vid transport.

Flaska 60 ml "

 
För Mela verkar inte ha några problem med att åka bil eller transporteras i kattbur, men Baloo som inte är äldre än ca 17 veckor är inte lika van med flyttandet. Så den här sprayen kostar ca 215 kr inklusive moms om jag beställer den, men känns säkrare att åka till ex. Djurmagazinet och köpa flaskan. Allt för att de ska få en lugn resa.
-
Här ligger dem och myser :)
Synd på dåliga bilder bara :P
 
 

Tillfällig flytt till Gävle.

Publicerad 2012-10-16 14:19:38 i Allmänt,

Min nya katt Mela ska bo hos min vän Dullas inne i Gävle tills vidare. Är så glad för att jag blir kattägare, och så glad för att Dullas är snäll och stället upp och tar henne åt mig tills jag på nått sätt kan ta mig till umeå med alla grejer till mig själv och katten.
 
Bjuder på två bilder på Mela, bilderna är från Roxy's fb :)
 

Hoppas ni står ut..

Publicerad 2012-10-08 12:36:23 i Allmänt,

Nu är det så här att denna veckas kampanj började med att varje utbetalning per Rejtning började upp på 500-600 kr, ja säkert mer! Så nu jobbar jag stenhårt med Rejtandet innan det tar slut på det roliga. Tack vare det här extragrejset gick jag direkt från 699 kr till 2255 kr! Så nu får ni stå ut med tråkiga omdömen <3

Vad ska jag hitta på idag då????

Publicerad 2012-10-06 12:02:00 i Allmänt,

 
HEEEEJ! Nerå, men nu har jag tillbringat mina ca 2 första timmar av mitt meningslösa liv åt att sitta vid datorn xD Så nu ska jag ner till köket och vända upp och ner på det! Nerå.
 
Senare idag kommer det en uppdatering om gårdagen, då jag träffade Anders Vallvikarn då vi skulle fika, men det blev ändrade planerrrrr ;P Hur som helst, hade det kalastrevligt!
 
Har inte en aaaniiing om vad jag ska göra idag!! :O Julia ska ju leka med Jaco, Leo och Erika så henne kunde jag inte träffa... Och Tony och Fia har åkt till Norge... och Marlene har sina classmates hemma över helgen, så det skulle kännas som om jag trängde mig på om jag skulle gå över dit och säga hej xD .... känslan som uppstår när man inser att man inte smälter in blad teatermänniskorna -..- xD nerå...
 
Kanske att jag åker till Viken för att leka med Kim och Robin? För Simon kan jag heller inte träffa, han skulle till Rättvik med sin bror.... fuck life..... Vi får helt enkelt seeee vad dagen bjuder på!!! ^^*muuunteeer*
 
..antagligen kommer det sluta med at jag sitter hemma hela dagen utan något att göra eller någon avv vara med.... som vanligt.... emo.... nerå men.... hejdå. :*
 
 
 
 
den där dubbelhakaaannn!!!! 
HERRÅ! :*
 
 

Omdöme: Kvarnbacken.

Publicerad 2012-10-06 11:40:10 i MoneyMonkey,

 
 
Jag har alltid tyckt om Kvarnbacken, ända sedan jag var väldigt liten! Hela våren gick man och längtade och längtade till att det skulle bli sommar och sommarlov så Kvarnbacken skulle kunna öppna igen så man kunde gå dit och fika och spela minigolf och, varje tisdagkväll, gå runt och titta på fina bilar :) Så sjukt mysigt ställe!!!
 
 
 

Varför alltid i mardrömmar?

Publicerad 2012-10-06 10:55:41 i Allmänt,

 
Bilden säger klart och tydligt, HEJSAN FLICKRUMMET!!! Mulle - Världens mesta häst!!! <333333 aja...
 
okej... vakna för tyyyyp en halvtimme sen, orkade inte ligga kvar och drömma "mardrömmar"... Som några av er vet så hatar jag verkligen zombies -.- hela jävla natten har jag drömt att jag är med i nått spel, nån film eller nått som handlar om att fly från zombies, och många dör... jag själv dör ett antal gånger, eller väljer att "starta om". En gång så bad jag nån av mina "lagkamrater" att gasa ihjäl mig för att jag skulle kunna starta om och "ta rätt" port precis i början när man är vid nått som påminner om lastkajar med nummer på, det fula är att de är inte ens i nummerordning xD men nummer 7 va snabbaste vägen ut... ända vägen ut dessutom...
Så kommer man till typ ett omklädesrum, man hittar typ "Medicalboxes" som i spelet 'Call of Chtulhu', ammo och massa annat... man stöter på zombies nästan överallt och man kan inte "savea" någonstans på "terminalen", men det finns vissa rum som är som "safe-zoon".
Sen när man kommer ut därifrån är man plötsligt i Storvik, springer "Gamla vägen" mot Västerberg samtidigt som man blir jagad av och möter zombies.
Sen kommer man hem till pappas hus i Västerberg, "safe-zoon". Men så träffar man nån liten flicka klädd i vit klänning, har blek hy, klara blåa ögon och långt mörkt hår. Hon följer med in och går genom huset medan hon läser "böner", för att driva ut onda andrar, demoner osv.
Efter det försvinner hon bara och jag och mina kamrater dyker upp på ett fartyg plötsligt, nämligen det där räddningsfartyget Aicadra i filmen "Resident Evil". Men där tar det slut. Då orkade jag inte ligga och drömma, vakna, drömma, vakna, dansa, pausa, dansa, pausa... nerå.

GULLIG HISTORIA!!! ♥ eller inte .. -.-

Om

Min profilbild

Frida "Frideli"

Bosatt i en byhåla utanför Umeå centrum, bor med två katter och pojkvän i en 84 kvadratmeters lägenhet. Med vänner i både utlandet och Sverige som står mig så nära så tar jag mig genom dagen. Jag jobbar på mina personliga problem och svårigheter som ex. mitt temperament, eventuella dyslexi och mitt dåliga minne. Jag fotograferar, Instagrammar och Facebookar och allt där emellan Blocket:ar, eller vad ni vill kalladet, för att hitta en mysig medryttarhäst i vårat vackra Norrland! Välkommen till min sida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela