Frida Åsbergs Blogg

Lämnar bort men vill inte...

Publicerad 2012-09-30 15:30:00 i Allmänt,

Ja imorgon är det Måndag, och då ska jag åka in till Borgarskolan i Gävle för att hälsa på gamla klassen. Tyvärr så måste jag också lämna tillbaks Mac datorn. Det jobbigaste med det är att jag har så mycket grejer på datorn som jag inte vill bli av med, och jag kan knappt hantera vanliga laptops längre när jag nu är van vid Mac. Jag har ju inte råd att köpa datorn av skolan då dem vill ha 3-4000 kr för den. Jävla skit... aja.
 
Igår var jag med Kim och Robin. Sen sov jag hos Embla, vi åt "fattig-student-vegankäk" till kvällsmat ;P Imorse när vi ätit frukost och hon hade gått till bussen så gick jag till Kim och Robin igen. Så jag har suttit där hela förmiddagen. Nu är jag hemma, ska äta nu sen efter maten ska jag dammsuga åt mamma. Hörs!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Publicerad 2012-09-29 19:43:57 i Allmänt,

Var ut på krogen med min fina Moa!!
 
Men först var vi hemma hos henne, hon lagade en jättegod middag bestående av spagetti med kasslersås. Sen tog vi en pilsner och en Sourzdrink ;) hittat nya favoritdrinkar! ååh Sourz.. Så kurade jag lite med en av hennes råttor, Doris :)
 
Träffade massa bekanta ansikten :')
Fick dock ett tråkigt telefonsamtal som fick mig att deppa lite grann under kvällen.
Men med den trevliga och ofattbara trollkaren Anders Vallvikarn som bjöd på många av sina trix så blev min kväll fullbordad! STORT TACK TILL DIG, Vallvikarn!!! :)
 

Tisdagkväll och Torsdagkväll.

Publicerad 2012-09-29 18:03:58 i Allmänt,

Hejsan, kom hem till Storvik i tisdags och när jag letade efter sängkläder så hittade jag det här... En tavla på mig när jag bara var ett år! söt dubbelhaka va? Jo, den hänger med än ;) DÄREMOT, efter käkoperationen kommer den försvinna ;)
 
 
 
I Torsdags anlitades jag av Embla som hundvakt. När vi hade kommit hem till henne, hälsat på hunden Nicko och katten Pussel, ätit vegan chokladpaj och hon visat mig lite saker, så var hon tvungen att springa till bussen. Jag hann inte mer än sätta mig i soffan så kom först Nicko och hoppade upp och la sig bredvid mig, sen hoppade Pussel upp och la sig i knät på mig. Mysdjur.
Åkte senare på kvällen in till Gävle med Nicko, gick runt där en timme i väntan på att Embla skulle sluta jobbet .
En trevlig, dock lite ensam kväll.
 

Dorotea.

Publicerad 2012-09-29 17:17:03 i Allmänt,

Lite uppdate från när jag, Simon och Timo var i deras stuga i Doroteas skogar, lappland!
Vi kom dit runt 11 på fredagkvällen förra helgen, drack lite öl och åt korv med bröd. Dagen efter fixade dem med veden medan jag passade hunden och eldade i huset. När dem var klara gick jag och Simon till bäcken för att fiska. Vi hade ingen vidare fiskelycka den dagen, fick bara en liten gädda mellan tummen och pekfingret.. Bättre lycka nästa gång! efter fisket gick vi hem och satte oss i bastun som Timo eldat igång. Jag höll på däcka där ute av utmattning och av värmen.
På söndagen när vi skulle därifrån fixade dem på veden på släpvagnen, städade lite i köket och sånt. Så nu är det klart för vintern, nu ska antagligen ingen upp dit förän i vår.
 
Under den helgen läste jag ut boken 'Hello Kitty Måste Dö'. Jävligt bra bok! och Rolig som satan!
 
Lite bilder från Dorotea :)
 

The Dictator.

Publicerad 2012-09-28 09:39:00 i , MoneyMonkey,

HEJSAN!
Har ni sett den nya filmen The Dictator? Har hört att den ska vara sjukt bra, med tanke på att jag inte sett den själv ännu.
Den har dessutom kommit ut på DVD och Blu-ray nu!
 
För er som inte vet det så är det ju skaparna av Bruno och Borat som regisserat The Dictator. Det är en sjukt rolig komedi som handlar om hur den excentriske diktatorn Aladeen, hamnar i New York och tvingas leva bland vanligt folk. Väldigt spännande och roligt! Jag lovar dig ett och annat gott skratt! ;)
 
Så skaffa dig ett nytt tillskott till filmhyllan!
Den finns nu på både DVD och Blu-Ray! Missa inte chansen ;)
 
Här kan filmen köpas: The Dictator

Fredag förmiddag.

Publicerad 2012-09-28 09:29:08 i Allmänt,

Hejsan folks!
 
Idag vaknade jag hemma hos bästa-Jens-Eveeer! Fick sova hos honom när jag missade sista bussen från Gävle igår kväll.
 
Ja det var nämligen så att jag satt hela kvällen i Sandviken igår som hundvakt åt Emblas vovve Nickolas "Nicko". Vi myste lite i soffan, gick på promenader, trixade lite i utbyte mot godis och sen åkte vi buss till Gävle för att vänta på att Embla skulle sluta jobbet.
Och då missade jag bussen. Och jag kunde inte sova hos Emblas kompis där hon och Nicko skulle övernatta. Så jag ringde kvällens räddare i nöden - Jens.
 
Men nu har jag kommit hem till mamma, dragit på mig raggsockorna, för - NU är det HÖST!
 
Ska eventuellt träffa Moa senare, och kvällen bjuder på antingen en karaokekväll på Rack'n'Roll ELLER hemmafest hos min punkarbästis, Simon.
 
Men nu ska jag sätta mig och utföra lite hemmajobb så man tjänar nå pengar ;)
Hörs gottfolk, puss :*

Lurad!

Publicerad 2012-09-27 20:37:55 i Allmänt,

Haha gick du på det? ;) Nej nej, men kommentera gärna vad ni tycker om bloggens nya utseende!! Är själv vääldigt nöjd med nya tema-valet! ^^
  
  
OCH FÖRRESTEN!
 
Tycker ni att jag borde börja med nån speciell aktivitet här på bloggen, typ nån grej jag gör en gång i veckan som börjar i veckostarten och sen visar jag resultatet i veckans slut kanske? KOM MED TIPS OCH IDEER!!!
  
Puss på er, mina underbara läsare :*

Sexleksaker

Publicerad 2012-09-25 10:15:13 i Känslor, MoneyMonkey,

Men vad är sexleksaker för något? Jo, Sexleksaker är något som gör det lättare att ha sex, eller något som gör sex skönare och lite mer spännande. De kan ha många olika former, utseenden och funktioner.
Med vibration kan man stimulera ollon eller klitoris och på så vis få orgasm och eller utlösning, själv eller tillsammans med en sexpartner.   
Har du kanske en ryggmärgsskada eller någon annan form av skada som gör det svårt för dig att ha sex? Då finns det speciellt framtagna medicinska vibrationer som gör att du kan njuta, ensam eller med din partner.
  
Ska din kompis fylla år och bli så kallat "byxmyndig" snart?
Vill du hitta en fin present att överraska honom eller henne med?
Kanske du behöver något åt dig själv?
Saknar ditt sexliv det där lilla extra?
Då finns det massor av bra butiker och sajter där du kan hitta de produkter som lockar dig och som passar just ditt sexliv. På dessa sajter finns det bra tips och informationer om deras produkter så du inte går och köper dessa saker i blindo.
  
Är du en ensam singelkvinna som inte lyckas få till det på krogen med den där snyggingen i baren, eller kanske du fått till det med den där killen som sitter och flörtar med dig från biljardborden, men det blev inte riktigt som du hade tänkt dig? Kanske du, eller han, vill ha det lite mer kinky?
Har du då funderat på att införskaffa till exempel handbojor? läderpiska? glidmedel eller dildo?
  
Eller är du som man och eventuellt homosexuell inte speciellt nöjd med sexlivet?
Alla dessa produkter går att användas för er också! Butt plug, penisringar, fleshlight och massa annat, enbart för er att prova på och njuta!
  
Du som hetrosexuell man finns det även barbaradockor till hands, fleshlights för alla möjliga hål och massa annat. Sök och finn, njut och vinn!
  
Lycka till med ditt nya, förbättrade sexliv!
 
 
Amorspilar sexleksaker

Skit liv

Publicerad 2012-09-12 13:53:26 i Allmänt,

Hej hej så här ser jag ut och mår idag!!
jag känner mig lika grå som bilden......

Omdöme: Skohuset.

Publicerad 2012-09-11 15:59:00 i MoneyMonkey,

 
Skohuset i Valbo ska man inte klaga på, personalen är trevlig och gör sitt jobb, det finns ett stort utbud av skor och stövlar och sandaletter beroende på vilken årstid det är frågan om. Det som är synd är att de har inte storlekar för alla. Priserna är ju väldigt bra på Skohuset men storlekarna... jag är en storvuxen kvinna med båtar till fötter, ska jag behöva hitta skor på herravdelningen? nej...
 
 
 

Omdöme: Redrum.

Publicerad 2012-09-11 03:50:01 i MoneyMonkey,

 
 
Snygga smycken och piercingsmycken, kläderna är riiiktigt snygga och någon gång ska jag köpa kängor därifrån. Är jättenöjd med allt jag köpt från Redrum. Det ända som är synd är att allt är så dyrt. Det är det enda problemet jag haft där, priserna. Personalen där emot är svår att ha problem med, så trevliga som dem är! Plus i kanten till dem!
 
 
 

Omdöme: Noi's Thai Aroy.

Publicerad 2012-09-11 03:41:39 i MoneyMonkey,

 
 
Noi som äger resturangen är en vän till min pappa och hans familj. Jag har följt resturangens utveckling sedan den öppnades för några år sedan, och dem har tagit stormsteg i helt rätt riktning!

Bästa Thaimaten jag ätit, bra service och hämtmat är snabbt klar, färdigpackat i en påse! Riktigt duktig personal som pratar och är alltid trevliga.
 
 
 

Omdöme: Granliden.

Publicerad 2012-09-11 03:23:57 i MoneyMonkey,

 
 
Jag som är från Storvik har känt till Granliden i hela mitt liv och var rädd för att mista det då det stod i tidningarna att det eventuellt skulle bli tvunget att läggas ner pga. bland annat inbrott, brand eller hur det nu var. Och trots smeknamnet "Grinladan" som många Storviksbor känner till, så älskar vi våran kära krog och resturang till miljoner!!!
Otroligt god mat, massor av plus och guldstjärnor i kanten till Johan bland annat, som är en väääldigt snäll och trevlig servitör och bartender. Massa creds till kökspersonalen som gör ett jättebra arbete med maten!
Väldigt trevlig miljö, snyggt och prydligt överallt och alltid trevligt på helgerna då Karaokekvällarna och trubadurkvällarna drar igång.
Jag minns hur besviken jag blev varenda gång jag ville gå in dit när jag var liten, men fick inte för att jag var under 18. BÄSTA resturangen genom tiderna!
Underbara Granliden! <3
 
 
 

Hello Kitty måste dö!

Publicerad 2012-09-09 16:24:36 i Allmänt,

Hittade en asnice bok på Konsum igår. Så fårt jag får pengar ska jag nog gå dit och köpa den. 79 kr tror jag den kostade.. verkar som en bra bok! ^^
  

Omdöme: Donken!

Publicerad 2012-09-09 16:18:18 i MoneyMonkey,

 
 
Fördelar med "Donken" är att maten är god och den mättar. Det är trevlig personal som jobbar där och toaletterna är rena och fräsha när man kommer dit.
Nackdelarna är att det inte finns någon variation alls på musiken. Det är bara poppig musik eller bara den där Lady Gaga stilen, var enda gång. Och på morgonen kan man ju undra hur morgontrött personen som valde musik egentligen var. Man får stå och vänta i evigheter på sin beställning och oftast på helgerna finns det knappt några sittplatser för att det är smockfullt överallt, ändå så hör man och ser en hel del människor inte äter, utan de sitter bara och pratar, de har inte ens köpt något att göra slut på. De tar upp platser som betalande kunder hade haft bättre användning för. Ska man behöva stå upp och äta? eller ta sin mat och gå någon annanstans för att få SITTA och äta? Jag tycker inte det.
 
 
 

Nytt tak??

Publicerad 2012-09-09 15:33:00 i MoneyMonkey,

Behöver ni lägga om taket? Eller byta takplattor? Vet ni inte vart ni ska vända er?
Då föreslår jag att ni vänder er till Monier!
Monier har allt från taktegel, takpannor, betongpannor, isolering, underlagstak och mycket, mycket annat!
  
Vet du inte vilken takpanna du helst av allt vill välja, då kan du i så fall beställa en provpanna! Fyll bara i dina kontaktuppgifter, vilken tegel- och / eller betongplatta du vill beställa och skicka iväg så fixar Monier resten åt dig! 
  
Om du har en takritning redan så kan Moniers takexperter kika på din ritning för att komma fram till ett förslag på alla delar som just du kan tänkas behöva. Och om du tycker att förslaget låter bra och vettigt och väljer att köpa enligt takexperternas förslag, så får du Moniers 15-åriga funktionsgaranti!
  
Det här är ett unikt garanti erbjudande eftersom den vanliga förekommande produktgarantin inte täcker upp alla eventuella skador på ditt tak.
Monier är det bästa alternativet när du ska lägga nytt tak bland annat för deras kunnande inom tak och att deras takplattor är byggda efter vårat tuffa väder och klimat.
  
Monier är dessutom nogrann med frakten. På deras hemsida, Monier.se, kan du hitta en länk att följa om du vill ta reda på om din beställning hunnit lämna Monier.
Denna länk hittar du i vänstra Menyn på Monier.se under rubriken "Frakt".
Där kan du även läsa Leveransvillkoren och mycket annat som kan i många situationer vara bra att veta.
  
Lycka till med ditt tak! =)
  
  
 Monier - Den enklaste vägen till nytt tak!
  

Bästa sättet att väcka någon...

Publicerad 2012-09-08 13:56:17 i Allmänt,

1. Koppla din dator till de största och fetaste högtalarna i hemmet.
2. Gå in på youtube, leta på Skitarg-spellistan av Frideli94.
3. Vrid på volymen till max.
4. Sätt spellistan på shuffle och automatisk uppspelning.
5. Starta musiken.
6. Skit i att du kanske spränger högtalarna.
7. Sjung med till musiken, högt och fint!
8. Vänta på att de stackars människorna som faller offer för det här inte orkar ligga kvar och le oskyldigt åt dem när de kommer in i rummet, nyvakna och irriterade! ^^

Ny kategori, nytt "album"

Publicerad 2012-09-08 13:31:41 i Sleeping Törnrosa,

Här läggs bilder upp på folk som lyckats somna eller som sover i mitt sällskap ;D Jag är en jävel på att fotografera folk som sover.. SNEAKY BITCH!
Bitch please...
  
HA HA ha så kuuul~<3 !!!
  
Simon sleeping, "it's an art!" !!
 

  
 
Danne sover, it's an art!!

  
  
Här sussar Zeijlon!
  
  
Sover du gott Timmy? ^^
Soft kitty, warm kitty
Little ball of fur~
Happy kitty, sleepy kitty
purr, purr, purr~

Lyssna nu, ordentligt!

Publicerad 2012-09-08 12:36:53 i Allmänt,

Jag blir väldigt glad över de kommentarer jag får. Men jag tycker att kommentera som Anonym är lite väl? Du skulle antagligen aldrig kommentera anonymt om det inte var för att du antingen skäms för det du skriver eller så är du rädd för konflikt. Jag vill dessutom gärna veta vilka som läser min blogg!
Skärpning!

GI-metoden?

Publicerad 2012-09-08 02:02:13 i MoneyMonkey,

 
Visste ni att man kan gå ner massa kilon i vikt trots att man äter som vanligt och rör sig som vanligt? Det kan man!
Det finns en metod som kallas GI-metoden eller GI-hälsa, en metod som folk börjat använda mer och mer med tiden som gått till att börja banta.
Från början var GI ett sätt att bedöma hur kroppena blodsockernivåer reagerar på det vi äter. Det är utarbetar som ett hjälpmedel vid diabetesbehandling inom vården, egentligen inte som en dietmetod. Friska människor behöver egentligen inte hålla koll på blodets nivåer av insulin, eftersom man inte är sjuk och kroppen tar hand om det helt själv. För låga halter av insulin innebär förlust av muskelprotein, vilket inte alls är bra.
 
Idag så förbiser människor denna viktiga information, eller så känner de inte till den bara!
Idag anser människor GI som en bantningsmetod, som FAKTISKT fungerar! Och det är en väldigt välsmakande diet, jag som har provat på den själv.
 
Första gången jag provade GI-metoden var för några år sedan när min brors fru använde GI för att gå ner i vikt efter en graviditet. Jag bodde hemma hos dem ungefär två, kanske tre veckor under ett vinterlov och åt lunch med henne varje dag då hon kom hem från jobbet. Under dagarna var jag ensam hemma och såg efter djuren och om något av barnen var hemma och var sjuk.
Med tanke på att hon gick på diet och det bara var vi två hemma vid lunch åt jag samma mat som hon med tanke på att det är ganska onödigt att tillaga två maträtter när det finns en som funkar bra och är väldigt god. Så vi åt våran gemensamma GI-lunch och tittade på Scrubs vid lunch varje dag. Det var jättetrevligt.
 
Andra gången jag provade GI var när mamma ville gå ner i vikt och tog då hjälp av samma diet som min svägerska använt sig av. Jag stöttade mamma genom dieten i åtminstone två veckor, sen började jag tänka "nej men jag behöver inte banta egentligen, jag saknar allt det där andra, goda..." så jag avbröt min diet medan mamma fortsatte sin. Kommer dock inte ihåg hur länge hon klarade sig innan hon föll tillbaks i gamla vanor.
 
Däremot, att prova på att bara äta GI-mat väldigt inspererande och man får nya idéer till nya, nyttiga maträtter!
Jag rekomenderar GI för dig som vill gå ner i vikt, men glöm dock inte att det inte var en bantningsmetod från början ;)
  
  
mer om GI här

Kaan jag inte få behålla honom?? (A)

Publicerad 2012-09-08 01:38:27 i Allmänt,

Jag träffade en katt idag när jag var ute. Han gick och "skrek" och jamade hela tiden. Han verkade lite vilsen och ganska ung, inte mer än 1-2 år. Han kan ha gått vilse? Eller han kanske inte hittar hem? Kanske han har blivit bortglömd? Förvisad till sitt öde utomhus som många andra s.k. "Sommarkatter" blivit under alla år?
  
En sak är säker...
Fortsätter jag se honom utanför våra lägenheter, springandes fram och tillbaks medan han jamar och "skriker".. och självklart, märker jag att han börjar bli allt mer och mer mager... då tar jag in honom! det går inte att bara lämna djur på det där viset.
Och jag har absolut inget emot att adoptera en herrelös katt som tidigare haft oansvariga, hjärtlösa ägare...
  
   
..Jag döpte honom till Tiger... Han såg ut som om han kunde heta Tiger.

Omdöme: SJ AB.

Publicerad 2012-09-07 17:56:04 i MoneyMonkey,

 
 
SJs tåg har i stort sätt alltid haft sen ankomst på allt från 5 minuter upp till 1 timme. Dock är det sällan den är en hel timme sen, men jag anser att man ska inte behöva stå i hela 60 minuter i kylan och vänta på ett tåg som ändå inte tar någon hänsyn till att man kanske har ett annat tåg, ett flyg eller en buss att passa. Skärpning!
 
 
 

Lite information om yrket låssmed.

Publicerad 2012-09-07 13:43:11 i MoneyMonkey,

Visste du att..
Mekaniska lås har sedan de uppfanns alltid följts av personer som velat öppna dem. Oftast har det handlat om tjuvar men inte sällan råkar den rättmätige ägaren ut för att nyckeln försvinner och denne behöver då hjälp av någon kunnig. Allt eftersom fler och fler lås börjar användas blev behovet större och det fanns plats för en yrkesgrupp som låssmeder...
    
Låssmed är ett yrke inom service där man tillverkar låscylindrar, kopierar nycklar, monterar lås och hjälper till när personer tappat sina nycklar och inte kommer in och mycket annat.

Visste du att yrket låssmed är utvecklingsgren ur skråyrket klensmide?

  

Att jobba som låssmed är ett rörligt och serviceinriktat jobb som kräver att du har datavana och kunskap om elektriska lås, larm och säkerhetslösningar.

Låssmeden jobbar med installation och service av lås och säkerhetssystem för privatpersoner och företag.
Man bör vara nyfiken, noggrann och social för att passa in i yrket.
 
En vanlig låsenhet består av låshus, slutbleck, cylinder samt dörrförstärkningsbehör.
 
Elektromekaniska låssystem finns i de två varianterna nedan. Båda systemen har förutom den mekaniska kombinationen också en elektronisk kod. Detta ger flexibla låssystem med bestående säkerhet eftersom det är möjligt att spärra borttappade nycklar.
 
Kodlås är en serie kompaktkodlås med enkelt montage som ger möjlighet  att styra tillträde, utan komplicerad nyckelhantering, till lokaler som inte kräver högsta säkerhet.
Exempel på sådana lokaler är omklädningsrum, interna förråd och entréer i flerbostadshus.
 
Ellås har ett stort användningsområde, från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar där en snabb låsfuktion är ett krav. Med ellås erhålls en fjärrstyrd daglåsning där den beprövade mekaniska säkerheten inte går förlorad.
Ett ellås kan användas tillsammans med de flesta styrfunktioner på marknaden exempelvis passersystem, kopplingsur och kodlås.
---
 
en bra låssmed i Danderyd

Omdöme: Aftonbladet.

Publicerad 2012-09-06 16:56:26 i MoneyMonkey,

 
 
Aftonbladet borde skära ner på nöjesbladen och bli bättre på att prioritera sina nyheter. Det känns lite viktigare att få information om nya bilbomber och mord och vad som egentligen händer med dagens samhälle än att sitta och läsa om kändisar som festar, glider på sitt dagliga bananskal och lever livet i lyx.
Utöver det så är Tv-bilagan något att ha i alla fall.
 
 
 

Omdöme: Comviq.

Publicerad 2012-09-06 16:34:47 i MoneyMonkey,

 
Det ända som är väldigt synd med Comviq är att det är ganska dålig teckning. Man vill ju gärna kunna få tag i människor om det skulle hända en olycka eller något. Jag vet dessutom att många andra håller med mig på den punkten angående teckningen hos Tele2. Annars är Comviq bra på så vis att om man tankar sitt kontantkort med 195 kr så får man 3000 gratissms och fri surf. Det gillas!
 
 
 

Nymobil.se

Publicerad 2012-09-06 16:27:16 i MoneyMonkey,

HEJ! Visste ni att Nymobil.se säljer billiga iPhone 4S med Telenor och / eller 3 abonnemang för billigt billigt?!!
  
Väljer du Telenor abonnemang till din iPhone 4S så betalar du endast 799:- i 24 månader!
Väljer du 3 abonnemang till din iPhone 4S så betalar du endast 399:- i 12 månader!
  
Väldigt bra erbjudanden, om ni frågar mig!
Har du funderat på iPhone tidigare? inte det? varför inte? tänk på alla jättebra, effektiva appar som iPhone bjuder på! Och dessutom är ju telefonen riktigt snygg! :D
  

Tankar på mobil..

Publicerad 2012-09-06 15:53:36 i Allmänt, MoneyMonkey,

Jag fick en tanke som slog mig... När jag köper ny mobil, vad borde jag köpa för mobil?
Många köper ju iPhone, fördelen med dem är alla appar som är anpassade efter iPhone, en annan bra fördel är alla snygga skal och skydd.
Nackdelen med iPhone är att den går sönder så lätt. Men då får man väl vara försiktigare med den om man ska ha en sån, visst?
  
Jag googlade och kom fram till hemsidan Nymobil.se där jag hittade både snygga skal och telefoner. Har inte brytt mig om priser än, med tanke på att det kommer nog dröja ett tag innan jag ens kommer ha råd att köpa en ny mobil.
Men frågan står kvar,
OM jag skulle köpa en iPhone.. så skulle jag i så fall välja en vit och så klart köpa några snygga skal till!
Har suttit och kikat över några snygga skal..
  
  
Tyckte den här va häftig! jag skulle kunna tänka mig att köpa en svart mobil istället om jag skulle hitta ett sånt här skal fast med Fiskarna på. Snyggt!
 

Omdöme: Ellos.

Publicerad 2012-09-06 15:22:43 i MoneyMonkey,

 
Jag och mamma har beställt kläder och skor och annat från Ellos hur länge som helst och jag tycker verkligen om Ellos tack vare deras snygga kläder, skor och andra erbjudanden och utbud. Det som är synd är att det inte finns skostorlekar på Dam för kvinnor med lite större fötter, som mig. Jag har än så länge inte hittat ett ända par klackskor i min storlek, och då har jag väl letat i ungefär 1-2 år i Ellos kataloger och på hemsidan. Annars är Ellos bra på att leverera snabbt och ett plus i kanten är det stora utbudet.
 
 
 

Omdöme: Tele2.

Publicerad 2012-09-06 15:09:42 i MoneyMonkey,

 
Jag är en användare av Comviq Kompis Kontantkort och brukar tanka på mitt kontantkort med 195 kr en gång i månaden ungefär. Jag tycker att gratissmsen är helt underbara just för att man kan skriva till vem man vill utan att behöva bekymra sig över vad den andra parten har för operatör. Det är någorlunda billigt att ringa och gratis att surfa. LOVE IT! Det ända som är väldigt synd med Comviq är att det är ganska dålig teckning. Man vill ju gärna kunna få tag i människor om det skulle hända en olycka eller något. Jag vet dessutom att många andra håller med mig på den punkten angående teckningen hos Tele2.
 
 
 

Okej..

Publicerad 2012-09-06 13:42:25 i Allmänt,

har placerat menyn där den var från början, i botten så det ser helt fucked up ut.. får fixa det nån annan dag... eller sen... vi får se...
puss

Menyn försvann ? ! ? !! ??

Publicerad 2012-09-06 13:40:42 i Allmänt,

Nu skiter jag i att Menyn inte syns... har suttit och pillat med den där jävla Menyn för att få den till toppen av bloggen... men nu ger jag upp... kanske tar till mig tålamod nån dag och placerar den någon annanstans på bloggen,
puss

Omdömäääh

Publicerad 2012-09-06 13:38:56 i MoneyMonkey,

 
Helt underbara pizzor, stora pommes som inte är för dåligt saltade, kebaben är väldigt god och salladen är fräsh! många andra pizzerior slarvar med salladen, den ska vara grön och se fräsh ut, inte gul och torr som om den legat framme i flera veckors tid i väntan på att nån ska offra sig för det sista som är kvar. Kanonbra!
 
 
 

Ett Apple-omdöme ála Frideli-style..

Publicerad 2012-09-06 13:27:37 i MoneyMonkey,

 
Jag använder mig av en laptop från Apple, nämligen en Macbook Pro. Jag tycker den är helt underbar och perfekt att använda till bland annat arbeten med musik, foton, bilder, redigering av alla slag m.m. Det är lätt att hantera den och jag gillar verkligen scrollfunktionerna på touch-plattan.
Det är inget fel på datorn i sig, däremot vad den är kapabel till.
Det är väldigt många program och filer som inte kan ta emot Mac. Vilket är oerhört synd. Det är något jag tycker borde ändras på. Med tanke på hur teknologin ser ut idag så är Mac vår framtid. Apple har gjort så stor succé med iPhonen, så varför inte förbättra Macdatorn också?
 
 
 

Hälsa?

Publicerad 2012-09-06 12:55:54 i MoneyMonkey,

Jag har ett antal grejer jag borde kolla upp angående min hälsa och mitt välmående. Ett exempel är mina exem, som täcker både min vänster och höger hand, insidan på min vänstra fot, båda armväcken och båda knäväcken. Dessutom nu när vi börjar närma oss vintern så blir min hud mycket torrare och börjar flagna. Den blir dessutom ganska lätt irriterad vilket är ganska enerverande för mig.
Har du också exem? Inte? har du någon aning om hur enerverande, irriterande, jobbigt och energikrävande det egentligen är? Folk kan tycka att "Ja men det där är ju en mild hudsjukdom, det kan väl inte vara så jobbigt. Och dessutom är det bara att smörja sig så försvinner det... bla bla bla..". Det är inte så lätt som ni kanske tror.
För det är klådan som är absolut värst. Jag skulle kunna jämföra känslan och smärtan med at ha tusentals parasiter som kryper under huden och biter dig överallt så det kliar, det känns som om händerna brinner!
Sen har jag ett annat problem angående det här, den lilla detaljen att komma ihåg att smörja mig. Jag lider nämligen av grova problem med att minnas vissa saker. En person jag hade den här diskutionen med angående mitt minne sa att hon trodde att det mycket väl skulle kunna vara en form av dyslexi. Och det är inte helt omöjligt. Dock är det inget vad jag vet ligger i släkten.
Men jag ska gå till Hälsocentralen här i Holmsund och be dem göra någon form av hälsoundersökningar, för att ta reda på om jag har dyslexi, ADD eller andra saker som jag misstänk att jag kanske går och bär på utan att veta om det. Det är ju bland annat till stor hjälp i framtiden då man börjar söka jobb osv. Jag har ju redan sökt jobb nu, på Konsum. Och om det nu är så att jag har någonting så är det till stor hjälp för mina framtida arbetsgivare och för min egen del om jag har dessa resultat från hälsoundersökningar som bevis på papper.
  
Och från det ena till det andra.. angående mina exem så har jag försökt med alla möjliga tänkbara salvor som antingen hjälp lite grann, inte alls eller hjälpt tillräckligt för att det ska försvinna en viss period. Men då är vi tillbaks till det tidigare nämda problemet, nämligen minnet.
 
Adocto.se

Lawless

Publicerad 2012-09-06 12:24:00 i MoneyMonkey,

- Lawless utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om bröderna Bondurant - fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar.
  
Skådespelare
Shia Labeouf, Jason Clarke, Tom Hardy, Gary Oldman och Mia Wasikowska.
  
- - -
Jag måste säga att filmen låter ganska intressant! kanske man ska ta sig till stan sen och se premiären? ^^
Här har ni trailen!
 |
 |
 |
V

Läs mer om Lawless!

Gravity.

Publicerad 2012-09-02 01:22:13 i Allmänt,

... It keeps you rooted to the ground. In space, there's not any gravity. You just kind of leave your feet and go floating around. Is that what being in love is like?
  

Jag och älskling såg nyss på The Hunger Game med August. Väldigt bra film måste jag säga med snygga effekter. Gillar verkligen den där filmen och huvudpersonen, Katniss.
  
Efter filmen gick jag ut på balkongen för att röka. Då ser jag att det blivit fullmåne och hur klar himlen är. Otroligt vacker syn. Började skåda stjärnor och sen kommer Simon ut och vi står och pratar en stund om vissa stjärnor… Han visade mig tre stjärnor som jag pekade ut och frågade om, jag frågade varför dem blinkade lite svagt. Han svarade att de blinkar för att de håller på att dö. En av stjärnorna sa han att den hade varit döende i ungefär 3000 år och att den befann sig ca 3000-någonting antal ljusår från oss på Jorden.
Den stjärna vi kallar "Polstjärnan", ni vet den där stora starklysande, första stjärnan man alltid lägger märket till när det blir lite mörkare om kvällarna? Den befinner sig ca 2500 ljusår från oss och är egentligen väldigt liten jämfört med andra stjärnor. Folk tror att det är en jättestor stjärna, men det är de små stjärnorna som lyser starkast, sa Simon.
Jag finner stjärnhimlen väldigt fashinerande.
  

Om

Min profilbild

Frida "Frideli"

Bosatt i en byhåla utanför Umeå centrum, bor med två katter och pojkvän i en 84 kvadratmeters lägenhet. Med vänner i både utlandet och Sverige som står mig så nära så tar jag mig genom dagen. Jag jobbar på mina personliga problem och svårigheter som ex. mitt temperament, eventuella dyslexi och mitt dåliga minne. Jag fotograferar, Instagrammar och Facebookar och allt där emellan Blocket:ar, eller vad ni vill kalladet, för att hitta en mysig medryttarhäst i vårat vackra Norrland! Välkommen till min sida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela