Frida Åsbergs Blogg

I always knew..

Publicerad 2012-08-31 23:18:22 i Allmänt,

Jag förstod det hela tiden,
ända sedan första gången vi träffades för 8 månader sedan att det var något underbart och speciellt med dig.
Jag har varit så här säker på det hela tiden. Det var även en lååång period jag var som förtrollad av dig.
I ärlighetens namn.. jag är fortfarande förundrad över hur underbar du är.
Jag har alltid velat lära känna dig bättre, mer på djupet.
Jag är fortfarande nyfiken. Har alltid velat veta.
Hur hade det varit om jag berättat för dig hur jag kände.
Att jag var kär i dig. Varför sa jag aldrig något då, på den tiden då min chans stod för mig i dörren?
...
...Jag vill fortfarande veta...
men nu när jag älskar en annan..
så kan jag inte ta reda på det.
men...
..skulle jag släppas ut ur min bur igen...
...så SKA jag ta min chans igen.
...det vill säga.. om jag får den igen....
  

Fredag.

Publicerad 2012-08-31 16:30:41 i Allmänt,

Hejsan gottfolk!
Det regnar som fan i Umeå nu. Simon spelar Super Mario 64 och är sedan han började spela igår uppe i 64 stjärnor!! Jag degar bara framför datorn.
Jag fick världens idé att börja cosplaya Super Mario! hurr lätt som helst egentligen att hitta cosplaykläder...
  
Ikväll ska vi leka med Danne och Ravioli, Ravioli är redan här och Danne är på väg hit ^^
Kommer nog bli kul..

Nostalgispel.

Publicerad 2012-08-30 20:40:50 i Gamer,

Hejsan, här sitter vi.
Har varit i Umeå och träffat Evee idag :)
Efter det va vi till CSN som inte hade öppet och inte ville svara i telefon. Surpuppor.
Så vi drog hem och storhandlade på Konsum, där jag för övrigt sökt jobb! ska bara lämna in CV så fort jag skrivit det och fått ut det på papper :P det är ju ingen jättebrådska. Men jobb vore nice! Simon börjar ju plugget nästa vecka så jag måste ju sysselsätta mig med något.
  
Just nu sitter jag och har uppdaterat från de senaste dagarna och tittat på när Simon spelat två olika Super Mario-spel :D Bland annat Super Mario 64 ^^
  


Fiske och Norrlänningar!

Publicerad 2012-08-30 20:28:49 i Allmänt,

Jag och Simon gick ut på Holmen igår (29e) för att testa fiskelyckan.
För det första va det svårt att hitta bra fiskeställen då alla bra tydligen tillhörde någons gård.. sen hittade vi ett ställe... det va bra med hugg men ingen av fiskjävlarna ville med på kroken xD
så vi gav upp när Sanna och Zeijlon ringde och ville träffa oss.
De plockade upp oss på vägen och sen drog vi ner till Konsum och stod å parkeringen där hela kvällen och dunkade musik, åt munkar och bullar och drack läsk xD fett trevligt. Sen va det hem och lägga sig och sova.
  

Bullkalas.

Publicerad 2012-08-30 20:16:14 i Allmänt,

Update från Måndagen 27e.
Vi hade inga snakes hemma till filmen så vi värmde bullar i ugnen och kollade på Life of Brian! :D
  
 
  

Det händer i Holmsund.

Publicerad 2012-08-30 20:05:17 i Allmänt,

Detta är uppdate från Lördagen 25e, det va lite aktiviteter i Holmsund centrum när vi väntade på vår buss, jag och Simon skulle nämligen till Umeå och träffa en bekant till honom och dessutom ny vän till mig (samma person).
Efter mötet stötte vi på Ravioli, Danne och deras nya polare Emil som va jättetrevlig :D Vi fem gick till Army Shoppen inne i Umeå och lajjade runt och provade massa begagnade och överskott av militärkläder osv. Skitkul för övrigt! ETT HETT TIPS TILL ER SOM LETAR BRA VINTERKLÄDER FÖR ETT BRA PRIS NU I VINTER!!! Där har dem t.ex. skitbra vinterjackor för ca 350 kr som håller värmen lika bra som Canada Goose-jackorna och dessutom ser bra ut! ;)
Vi lajjade runt på stan ett tag, ca 4-5 timmar. Sen drog alla hem, när jag och Simon kom hem slängde vi ner kräftorna han hade köpt på Ica i slasken på tining och sen var vi och köpte juice och satte oss vid våra spel medan vi väntade på kräftorna.
När dom var tinade åt vi "kräftskiva för två" :P sen blev det mysig filmkväll :)
 
  




Onsdag.

Publicerad 2012-08-29 15:50:25 i Allmänt,

Hejsvejs på er allihopa! Idag skulle jag varit hos en doktor på HC kl 8.45 men försov mig 4 timmar.. får ta tag i det en annan dag istället :)
Har istället varit en duktig tjej och suttit och fyllt i ansökningsblanketter om avbetalningsplan, en till SCN   och en till Försäkringskassan 
Så nu är det bara att vänta på deras beslut om mina förslag går genom :)
   
Eftersom varken Sanna eller Zeijlon hört av sig än fast vi skulle göra nått idag så kanske det blir så att jag och Simon tar en promenad till Obbola. Jag menar, det är ju inte så långt

Chilldag.

Publicerad 2012-08-27 17:18:00 i Allmänt,

Varit ut en gång idag och mer blir det inte :P
Varit till fiskebutiken här i Holmsund och tagit reda på att man inte behöver nått fiskekort för att dra upp firrar ur älven här intill byn. Sen va vi till kvartersvärden och fixade rauter till internet, beställde ny spis och bestämde fix så vi får badrumsfönstret, köksfönstret och nedersta hyllan på kylskåpsdörren lagat. Efter det va vi in till HC. Simon kollade upp sitt knä och jag fick tid hos en doktor på Onsdag kl 8.45 för min hosta.
Sen va vi in på Konsum, köpe två flaskor cola och ett 10-pack Billy´s Piroger :)
  
Nu blir det bara att hålla sig inne och inte göra något nyttigt alls! ^^
 

Ben & Jerry´s.

Publicerad 2012-08-25 10:11:00 i Allmänt,

Dagens oerhöt nyttiga och näringsrika frukost :P Dock fick vi i oss bara hälften av våra glassar
    
  
Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av in mot Umeå Centrum :)

Matlagning.

Publicerad 2012-08-25 01:48:04 i Allmänt,

Jag och älsklingen har förmågan att laga mat! :D



Nu ska vi gå och lägga oss också :)
Bjussar även på en väldigt charmig bild från när han somnade på min mage hemma hos pappa förut när vi låg på soffan och såg på tv tidigt en morgon :)

Torsdag 20.45

Publicerad 2012-08-23 20:42:16 i Allmänt,

Nyss varit och träffat Macke och varit på Konsum och köpt;
* Apelsinjuice,
* Multivitamindryck
* Coca-Coola
   
Nu blir det att sitta och ta det lugnt igen ^^
Imorgon ska man vara nyttig och duktig, ska dammsuga och torka golven i hela lägenheten medan Simon dammar av hyllor osv..

En gång när jag var barnvakt...

Publicerad 2012-08-18 11:52:37 i Allmänt,

Förut när jag var barnvkat så var jag och Jonny ner till sjön med alla barnen och hunden... tror det va innan han, Jossan och Linus skulle cykla med Jessica och Micke och deras barn till bruket på nå fest eller hur det var...
 -
-
 Sen blev det filmmys i soffan med chips och cola
hittade ett fint kammalt piano, väldigt ostämt dock med trasiga tangenter...
 

Utkast: Aug. 13, 2012

Publicerad 2012-08-13 01:46:25 i Allmänt,

Hejsan, idag har vi inte gjort mycket, jag och Simon. Mest spelat Napoleon Total War, käkat Nudlar, sovit och varit ute på promenad med hans hund Dio.
Jag och Simon's päron har bland annat pratat lite om nästa helg då jag ska vara hundvakt åt Dio i två dagar, från fredagkväll till söndag. Ska få låna Ravioli's lägenhet i Kastsjö och bo där med Dio de två dagarna för att Simon's pappa och kompani ska ha travhelg hemma i deras hus utan kvinnor och hund. Simon är i Umeå då så han kan inte hålla mig och jycken sällskap.
Vore kul om nån kom förbi och va social :) bara att höra av sig.
Vi tog en promenad till Ravioli idag med Dio för att han skulle få nosa runt i lägenheten och känna sig hemma. Sen gick vi hem och kollade på slutspurten av Olympiska Spelen som firades på TVn, hopplöst dåliga artister om man bortser från Russel Brand som i allmänhet är en grym snubbe.
-
Nu ska jag och Simon sova. Natti ;* <3

Jag ber om ursäkt,

Publicerad 2012-08-12 11:06:31 i Allmänt,

Förlåt hörrni för att jag inte uppdaterat på väääldigt länge.
Har haft lite mycket att stå i. Ni fick ju inte ens en midsommar-update som jag hade lovat ^^' men TRO MIG! Det kommer ;)
-
Lite kort om vad jag gjort sista tiden...
...
Jag har umgåtts mycket med Simon, hjälpt honom att packa inför flytten till Umeå. Nu har han kört upp de sista möblerna och det är lite småsaker kvar hemma hos sina föräldrar.
-
Jag Har varit i Holmsund (Umeå) en vecka för ett tag sedan för att se hur han bodde. Lägenheten var jättefin och Holmsund va hur mysigt som helst!
Jag ska ju flytta upp dit själv så småningom.
-
Jag har varit barnvakt en hel del åt mina brorsöner den senaste tiden och det tar verkligen på krafterna i längden.
-
Jag har varit ute i Näs hos Tony och familjen och hälsat på. Druckit och haft trevligt bland annat.
-
Nu de senaste dagarna har jag varit i Tyskland på Wacken Open Air, en av världens största Metalfestivaler. Det var grymt kul om man bortser från det dåliga vädert.
Ska lägga upp ett videoklipp på hur campingen där vi bodde såg ut efter 3 dagars spöregn. Camp Zero ungefär.. jag tyckte det var kul att springa runt i militärkängor, typ militärhjälm fast i plast och skinnhandskar med nitar och ropade "We survived the war!" varje gång det gick förbi folk. Det var skoj.
-
Nu har ni fått lite små hum om vad jag sysslat med senaste tiden. Men som sagt, har i princip BARA umgåtts med Simon. Nästan så jag märker själv att jag kanske borde umgås med mina andra gamla vänner lite mer. För när jag inte kan träffa Simon sitter jag hemma eller på en buss någonstans och tänker "Men nu då? Vad ska jag göra nu när jag inte kan vara med Simon? Vem vill umgås med mig nu för tiden?".
I torsdags då var jag med Marlene hela dagen, vi var ute hos hästarna, sen gick vi ner till Storvik och delade på en pizza på Granliden, sedan hyrde vi filmen Splice på Ica och såg på den hemma hos henne. Det var trevligt.
-
Just nu sitter jag hemma hos Simon, jag var barnvakt igår och kom till Gävle runt kl 11 igår kväll. Simon va aspackad och klantade till allt han företog sig... jag lackade ur ett tag där. Sen när vi kom hem slog migränen ut på Simon och precis när vi lagt oss för att sova så spyr han.. över mig dessutom. Inte okej. Jag in i duschen och Simon till toaletten. Efter att bytt ut ett och annat i sängen så kunde vi gå och lägga oss igen.
Inte den trevligaste historian men det är vad som hände.
-
Aja, jag ska gå ner och käka frukost med Simon nu sen får vi se vad dagen bjuder på..
-
-
puss puss på er och hoppas ni fortsätter följa bloggen trots uppehållet ;P
-

Om

Min profilbild

Frida "Frideli"

Bosatt i en byhåla utanför Umeå centrum, bor med två katter och pojkvän i en 84 kvadratmeters lägenhet. Med vänner i både utlandet och Sverige som står mig så nära så tar jag mig genom dagen. Jag jobbar på mina personliga problem och svårigheter som ex. mitt temperament, eventuella dyslexi och mitt dåliga minne. Jag fotograferar, Instagrammar och Facebookar och allt där emellan Blocket:ar, eller vad ni vill kalladet, för att hitta en mysig medryttarhäst i vårat vackra Norrland! Välkommen till min sida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela